Donderbosstraat 32 te 3545 Halen (Zelem)

Zeer ruime woning op een perceel van maar liefst 29 are


Vraagprijs: 350.000 euro

Oppervlakte perceel: 29are 35ca

Aantal slaapkamers: 4 (5 mogelijk)

De woonoppervlakte van dit huis telt maar liefst 249m² en kent volgende indeling:

Gelijkvloers bevindt zich de inkomhal; gastentoilet; living met haard en open keuken; berging; dubbele en inpandige garage met daarachter een werkruimte die ook toegang geeft tot de tuin. Ook via de keuken bereik je de achtertuin en het terras met groot zijterras.

Op de bovenverdieping zijn er 4 slaapkamers waarvan 1 zeer grote ruimte (mogelijks op te delen in 2 kamers of slaapkamer met dressing of hobbyruimte; een badkamer met dubbele lavabo; hoekbad en douche; een apart toilet en een nachthal waar het luik naar de (opberg)zolder is.

De woning heeft een kruipkelder van om en bij een meter hoogte. Deze is te bereiken via de garage waar je spullen kan in opbergen.

De tuin is volledig afgespannen. Terras en klinkerpaadjes werden aangelegd, alsook 2 parkeerplaatsen vooraan de garagepoorten.

De woning werd gebouwd in 1996. Er is dubbel glas aanwezig, verwarming op stookolie, inbouwhaard in de woonkamer, … . De elektriciteit is conform aan het AREI!

Dit huis mag zeker opgefrist worden door oa. schilderwerken en u mag naar eigen smaak nog een vloer of laminaat plaatsen op een paar slaapkamers die nog niet werden afgewerkt.

Gelegen in Zelem, een mooie deelgemeente van de stad Halen. Bakker, school, frituur, sporthal… op wandelafstand. De autosnelweg bevindt zich op een kleine 10 minuutjes rijden.

Zoekt u veel ruimte en een grote tuin? Wees welkom!

EPC score: 270kWh/m² jaar            certificaatnr. 20190528-0002164742-Res-1

Elektriciteit voldoet aan het AREI.

Gelegen in woongebied

Beschikbaarheid: bij akte