Grote Steenweg 196 te 3440 Zoutleeuw (Halle-Booienhoven)

Instapklare gezinswoning met ruime loods op een perceel van 31 are


Vraagprijs: 365.000 euro

Oppervlakte perceel: 31are 19ca

Aantal slaapkamers: 3

Deze open bebouwing kent volgende indeling: inkomhal met vestiaire en trap naar verdieping; gastentoilet; ruime en lichtrijke woonkamer; geïnstalleerde keuken met ontbijthoek; wasplaats en doucheruimte. Op de verdieping bevindt zich de nachthal; 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo, douche, ligbad en toilet.

Het huis is volledig onderkelderd met een inpandige garage.

Vooraan de woning zijn er 2 inritten waarvan de linkerzijde via een automatische poort toegang geeft tot de loods. Deze loods is maar liefst 100m². De bevloering hier is gepolierde beton.

Het achterste gedeelte van de tuin is afgemaakt met Bekaert draad en doet dienst als weide voor de ezels. Achteraan het huis is een terras met overkapping aanwezig, met zicht op de treurwilg die zorgt voor extra sfeer in de tuin.

De woning werd gebouwd in 1963 en doorheen de jaren gerenoveerd. Er is dubbel glas aanwezig, zoldervloer is geïsoleerd, verwarming op stookolie (Viesmann ketel), pelletkachel in de woonkamer, volledig uitgeruste keuken, … .

De ligging langs de steenweg N3 (Sint-Truiden-Tienen), de goede zichtbaarheid en de parkeermogelijkheden gecombineerd met de grote loods kan eer grote, commerciële troef zijn voor degene die hun hoofd- of bijberoep hier willen uitoefenen in combinatie met wonen.

Kom zeker eens een kijkje nemen in dit instapklaar huis waar u ‘wonen’ en ‘werken’ of ‘het uitoefenen van uw hobby’ kan combineren!

 

 

EPC score: 530kWh/m² jaar            certificaatnr. 20181015-0002096535-1

Elektriciteit voldoet niet aan het AREI.

Gelegen in agrarisch gebied – mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Beschikbaarheid: bij akte